Egyéb szolgáltatások

 

ÚJ! ÚJ! ÚJ!

BŐVÜL AZ ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE!

Fejlesztés, játékos csoportos és egyéni foglalkozások, terápiák - nem csak a hozzánk járó gyerekeknek!

2013. májusától a Titel utcai Csillagszemű Gyermekházban mozgásterapeuták, logopédus, fejlesztőpedagógus kezdi meg működését és áll rendelkezésére minden érdeklődőnek. Részletek, bemutatkozó anyagok és elérhetőségek hamarosan, külön menüpontban lesznek elérhetőek.

 

 

Bölcsőde – óvoda alapszolgáltatásunk mellett az alábbiakkal állunk rendelkezésükre:

 

Sóterápia

Várhatóan 2013. tavaszától a hozzánk járó gyermekek részére a csoportszobákban kialakított sófallal tesszük egészségesebbé a környezetet.

 

Babahotel

1 éves kortól 10 éves korig vállaljuk gyermekek 24 órás felügyeletét, foglalkoztatását, ellátását családias, barátságos, biztonságot adó környezetben, akár hétvégén is.

 

Szülinapi zsúrok rendezése 

Születésnapi rendezvények lebonyolítása max. 15 fős gyermekcsoport részére. Az örömteli ünnepléshez és játékhoz biztosítjuk a rendelkezésünkre álló helyiségeket és játékokat, születésnapi dekorációt, a gyerekeknek elegendő üdítőt, segítő személyzetet. 

 

Tanácsadás, konzultáció 

Bármilyen, a gyermekkel, gyermekneveléssel, életvezetéssel, tanulással kapcsolatos kérdésben állunk a szülők rendelkezésére. 

 

Speciális étkeztetés 

A speciális étrendet igénylő gyermekek számára is biztosítjuk a teljes ellátást. 

 

Bölcsőde-óvodánk munkatársai szakképzettek, óvónő, dajka végzettségűek. Az óvodás korú gyermekek iskola előkészítését főiskolát végzett óvónők és óvónő-tanítónő végzettségű kollégák végzik.